Anadolu Efes’te Chris Singleton kalp spazmı geçirdi! Açıklama geldi

Genel May 05, 2023 Yorum Yok

Anadolu Efes’in yıldız ismi Chris Singleton kalp spazmı geçirdi. Hastaneye kaldırılan 33 yaşındaki ABD’li basketbolcu için kulübünden açıklama geldi.

EFES’TEN AÇIKLAMA
Anadolu Efes kulübü yaptığı açıklamada: “Bugün yaşadığı göğüs ağrısı sonrasında tetkikleri yapılmakta olan Chris Singleton’ın koroner anjiyografisi pak çıkmıştır. Oyuncumuzun ileri tetkikleri sürmektedir. Bu müddet zarfında müşahede altında tutulacak ve gelişmeler kulübümüz tarafından paylaşılacaktır.” tabirleri kullanıldı.

Turkish Airlines Euroleague’de geçtiğimiz dönem Anadolu Efes forması ile 36 müsabakada 17:41 dakika ortalama müddet alan Singleton, maç başına 3.9 sayı, 2.8 ribaunt ve 0.4 asist ortalamaları ile gayret etti.

Türkiye Sigorta Basketbol Üstün Ligi’nde ise geçtiğimiz dönem 21 maça çıkan oyuncu, maç başına 27:21 dakika müddet alarak 7.8 sayı, 4.1 ribaunt ve 1.2 asist ortalamaları ile gayret etti.

DUNSTON TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİ
Anadolu Efes’te oynayan Bryant Dunston geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçirmişti. Bakırköy’de TIR’ın dorsesi üst geçide çarptıktan Dunston’ın kullandığı arabanın üzerine devrildi. Olay yerine itfaiye ve sıhhat takımları sevk edildi. Araçtan çıkarılan Bryant Dunston hastaneye kaldırımıştı. Dunston kazadan yaralı olarak kurtulmuştu.

Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Yöneticisi Alper Yılmaz toplumsal medya hesabından Dunston’ın hastaneden fotoğrafını paylaştı.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir