‘Bu itiraflardan alınacak dersler!’

Genel May 22, 2023 Yorum Yok

Şimdilerde tanınan bir oyuncu olan Neslihan Atagül, şimdi 13 yaşındayken mesleğine adım atma öyküsünü paylaşmıştı. Ayşegül Yıldız ise 2013’te boşandığı kendisinden 29 yaş büyük İbrahim Tatlıses ile bağını anlatmıştı. Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu, “Bu itiraflardan alınacak dersler” başlığı ile Atagül ve Yıldız’ı köşesine taşıdı. İşte o yazı…

“HER ŞEY O DENLİ BAŞLADI”

“13 yaşındaydım, konutumuzda internet yoktu. Biraz da dar gelirli bir aileden geliyorum. Bilinmeyen numaralardan bir ajans numarası aldım. Orayı aradım, ‘Oyuncu olmak istiyorum’ dedim ve her şey o denli başladı.”
Bu kelamların sahibi kim?
Evliliği mühletince vakit zaman eşinin kendisini aldattığı savlarıyla gündeme gelen oyuncu Neslihan Atagül.

Oyuncunun 1-0 yenik başladığı hayatta bugün geldiği nokta ortada…
Atagül’ün, “Evimizde internet yoktu” dediği vakit çok eski değil, 2005…
Atagül, Kadir Doğulu’yla ne vakit evlendi?
Telefon numarasını bulduğu birinci ajansı arayıp, “Oyuncu olmak istiyorum” dedikten 11 yıl sonra, yani 2016’da…

Olduğu noktaya adeta tırnaklarıyla kazıyarak gelen biri, Kadir Doğulu’yla evliliğini sürdürüp, sürdürmeme konusunda diğerlerinin vereceği akıl yahut tavsiyelere gereksinim duyar mı?
Kendi aklı ve yeteneğiyle Türkiye’nin yıldızlarından biri olmayı başaran birinin evliliğini sürdürüp, sürdürmeme konusundaki en gerçek kararı vereceği kesin…
Bu itirafı okumadan, empati yapmadan hariçten gazel çalmak kolay!

“BABA BOŞLUĞUNU TATLISES İLE DOLDURMAK İSTEDİM”

Buyurun size öbür bir ünlüden çarpıcı bir itiraf daha…
16 yaşında tanıştığı İbrahim Tatlıses’le 19’unda aşk yaşamaya başlayan ve 20’sinde evlenip, ondan bir çocuk yapan Ayşegül Yıldız’ın itirafı şu:
“Çok küçük yaşta babamı kaybettim, tahminen de babama bu kadar düşkün olduğum için hayatımdaki boşluğu İbrahim Beyefendi ile doldurmak istedim. Babam hayatta olsa muhtemelen bu türlü bir ilgim olmazdı.”

Bu kelamlar bütün çıplaklığıyla ortaya koymuyor mu Yıldız’ın kendisinden 29 yaş büyük Tatlıses’le niçin bağlantı yaşadığını ve evlendiğini?
Toplum bilimcilerin üstüne kitap yazacakları derin bir husustur özellikle kız çocuklarının iç dünyasındaki baba figürü…
Her insan, her ünlünün aldığı karar ve yaptıkları hakkında yorum yapabilir, fakat işin art planındaki gerçekleri bilmeyen ve de empati yapmayanlar kötü halde yanılır.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir