Ümraniye’de yolcu minibüsü üst geçitten uçtu! 2 yaralı var

Gündem May 18, 2023 Yorum Yok

Kaza, saat 23.30 sıralarında Yamanevler Mahallesi Tek Sokak’ta meydana geldi. Argümana nazaran Fazilet Şükri Akpınar’ın kullandığı 34 M 2314 yolcu minibüsü, süratle girdiği üst geçitte dönüşü alamayarak denetimden çıktı. Yol kenarındaki bariyerleri aşan minibüs yaklaşık beş metrelik yükseklikten aşağı uçtu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sıhhat ve polis takımları sevk edildi. İçinde yolcu bulunmayan minibüste bulunan sürücü Fazilet Şükri Akpınar ve kardeşi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından yapılan birinci müdahalenin akabinde hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kazayı görerek yardıma koşan Tolga Koç yaşananları, “Ben konutta oturuyordum, bir ses duydum çabucak koşarak geldim. Buradaki arkadaşlar bir kişiyi çıkarmıştı. Bir kişiyi ben de yardım ederek çıkardık. Birisinin durumu çok berbattı. Çabucak yere yatırdık, grupların gelmesini bekledikö formunda anlattı. Kaza ile ilgili inceleme devam ediyor.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir