Sadi Tekelioğlu’ndan Emre Belözoğlu itirafı! Fenerbahçeli yıldızın transferini anlattı

Genel Nis 10, 2023 Yorum Yok

Türk futbolunun efsane isimlerinden Sadi Tekelioğlu, Trabzonspor gündemini kıymetlendirdi. Bordo-mavililerin teknik yönetici değişimi hakkında konuşan Sadi Tekelioğlu, Fenerbahçe forması giyen ulusal futbolcunun, Trabzonspor’un kapısından döndüğünü açıkladı.

Sadi Tekelioğlu transfer sürecinde Emre Belözoğlu’nun yaptığı hamleyi anlattı. Radyospor’a konuşan Sadi Tekelioğlu’nun açıklamaları dikkat çekti.

Trabzonspor’da Abdullah Avcı’nın ayrılığının akabinde Orhan Ak ile devam edilmesi kararını yorumlayan Sadi Tekelioğlu, “Trabzonspor’da, Abdullah Avcı’nın ayrılığından sonra Orhan Ak ile devam edilmesi yanlıştı. Ne yazık ki şu anda Trabzonspor amaçsız bir kadro oldu” açıklamasını yaptı.

“SERGEN YALÇIN’IN BAŞARILI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

Bordo-mavililerde Sergen Yalçın’ın gündemde olmasıyla ilgili Sadi Tekelioğlu, “Trabzonspor’da Sergen Yalçın’ın başarılı olacağını düşünüyorum. Trabzonspor’un dokusunda yabancı teknik yönetici yok, Ahmet Suat Özyazıcı ve Özkan Sümer hocalarımız üzere efsane isimleri Türk futboluna kazandıran bir topluluktan bahsediyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

“İSMAİL YÜKSEK’İ TRABZONSPOR’A ÖNERDİM”

Fenerbahçe’de forma giyen İsmail Yüksek’i Trabzonspor’a önerdiğini itiraf eden Sadi Tekelioğlu, “İsmail Yüksek’i Fenerbahçe’ye transfer olmadan evvel Trabzonspor’a önerdim. Fakat Trabzonspor’daki yetkililer oralı olmadı, 3. Lig’de olduğu için burun kıvırdılar” dedi.

Emre Belözoğlu’nun devreye girip İsmail Yüksek transferini bitirdiğini açıklayan Sadi Tekelioğlu, “Fenerbahçe’de o periyot sportif yönetici Emre Belözoğlu, ‘Sadi Tekelioğlu bu futbolcuyu Trabzon’a önermişse güzel futbolcudur’ dedi ve izlemeden transfer etti. Hatta menajeri Erdinç Şehit hiç unutmam ‘Fenerbahçe’ye gideceğiz size ayıp olmasın’ diye de söyledi” diye konuştu.

İsmail Yüksek ile hala konuştuğunu belirten Sadi Tekelioğlu, “İsmail Yüksek ile periyot dönem konuşuyorum, kendisini çok geliştirdi şu anda da Fenerbahçe’nin en güzel futbolcularından birisi. Gölcükspor’da biz İsmail’i forvet ve 10 numara durumunda oynattık, skora önemli katkılarda sağladı. İsmail kaleci hariç her durumda oynar” dedi.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir