Rabia Soytürk-Fester Abdü çifti birinci sefer görüntülendi

Genel May 22, 2023 Yorum Yok

Rabia Soytürk ile sevgilisi Fester Abdü, evvelki gün Bebek’te görüntülendi. Basın mensuplarına poz verdikten sonra soruları yanıtlayan ikiliden Soytürk, “İzin günüm. Kahve içmeye çıktık, hoş vakit geçiriyoruz. Onun dışında bir şey yaptığımız yok” dedi.

“ASLI SIKIŞMIŞ VAZİYETTE”

Genç oyuncu, Kanal D’nin sevilen dizisi Veda Mektubu hakkında, “Dizimiz çok güzel gidiyor, dönem sonuna yanlışsız gidiyoruz. İnşallah önümüzdeki dönem da bu türlü devam eder. Karakterim ‘Aslı’ olarak biraz sıkışmış bir vaziyetteyim lakin gidişat olarak bayağı çaba içinde” tabirlerini kullandı.

“ALAÇATI, KUM, GÜNEŞ”

“Sezon finali sonrası bir tatil planı olacak mı? Yoksa çalışmaya devam mı?” sorusuna Soytürk, “Belki olabilir. Gönül ister ki Alaçatı, kum, güneş” cevabını verdi.

SOYTÜRK’TEN SEVGİLİSİNE: BENİ KANALINA DAVET ET

Fester Abdü, “Ben de dijitalde içerikler üretiyorum” dedi. Ortaya giren genç oyuncu, “Beni kanalına davet ederse çok mutlu olurum. Başarılı giden bir kanalda yer almak isterim” açıklamasını yaptı.

“RABİA BAZEN BENİ BEKLETİYOR”

Soytürk, bağı hakkında ise “Kendisi Antalya’da yaşıyor. Bazen işi için geliyor. Bir de benim için geliyor İstanbul’a. Onun dışında benim vaktim kısıtlı. Boş vaktimiz varken bir arada vakit geçiriyoruz” biçiminde konuştu.

“Uzak aralardan ötürü bir tartışma oluyor mu?” sorusu yöneltilen Abdü, “Antalya-İstanbul arası uçakla bir saat aslında. Hatta ben geliyorum, Rabia beni bekletiyor bazen. Uzaklıklar pürüz olmuyor bize” karşılığını verdi.

“BURADA DA GÖRÜŞMEYECEKTİK”

Rabia Soytürk ise “İkimiz de ağır çalışıyoruz. Burada da yoğunluktan ötürü zati görüşmeyecektik. Bu yüzden pek bir şey fark etmiyor” yorumunda bulundu.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir