Nihat Kahveci’den Mert Hakan Yandaş eleştirisi! ‘Bunlardaki kredi ne güzel’

Genel May 09, 2023 Yorum Yok

Giresunspor, Spor Toto Muhteşem Lig’in 33’üncü haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler üstünlüğünü koruyamadığı gayretten 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Fenerbahçe’nin kritik puan kaybı yaşadığı karşılaşmayı Nihat Kahveci kıymetlendirdi.

Jorge Jesus’un oyuncu tercihlerini eleştiren eski futbolcu tıpkı vakitte Mert Hakan Yandaş’a da sert çıktı. Nihat Kahveci, Mert Hakan Yandaş için ‘Bunlardaki kredi ne güzel’ dedi.

Fenerbahçe’nin oyununu deja vu olarak nitelendiren Nihat Kahveci, “Bu maçla ilgili çok başlık atılır lakin benim başlığım; Deja vu. Birinci devrede Fenerbahçe, Giresunspor’a meskeninde yenilmiş ve düşüşü başlatmıştı” açıklamasını yaptı.

Emre Mor’un oyuna dahil olmamasını hakikat bulmayan Nihat Kahveci, “Bugün Rossi nasıl 105 dakika oyunda kalıyor? Rakip maçın bütün kısmında kapanıyor, Emre Mor oyuna girmiyor. Ferdi, nerede oynadığını şaşırdı artık çocuk!” sözlerini kullandı.

Mert Hakan Yandaş’ın performansı hakkında konuşan eski futbolcu, “Arda Güler bile en makus performansını gösterdi. Kimi maçlar vardır, oyuncu çıkacak oynayacak yahu! Mert Hakan hiçbir şey yapmıyorsun, kaptanlık kolunda, oyundan alınırken de bakış atıyorsun. Ne güzel! Biz gol atınca oyundan çıkardık bir şey de diyemezdik hocaya. Bunlardaki kredi ne güzel” dedi.

Nihat Kahveci son olarak şu tabirleri kullandı: “8 dönemdir en çok üzülen taraftar Fenerbahçe taraftarı. Takım yeterli berbat dersin lakin yoldan 25 kişi çevirip Fenerbahçe forması giydir bugünkü oyundan düzgün oynarlar. Forma tartısı diye bir şey var. 1 kişi sayamayız bugün uygun oynayan.”

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir