Fenerbahçe’ye dev santrafor! Transfer için harekete geçilecek

Genel May 09, 2023 Yorum Yok

Jorge Jesus idaresindeki Fenerbahçe, bu dönem ligde şampiyonluk hedefliyor. Öte yandan sarı-lacivertliler gelecek dönem transfer planlamasını da sürdürüyor. Transfer listesini şimdiden hazırlayan Fenerbahçe, İngiltere’den dev santraforu gündemine aldı.

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Fenerbahçe’de en büyük soru işaretlerinden biri Jesus ile yola devam edilip edilmeyeceği. Sarı-lacivertliler, Portekizli teknik adam ile 1 yıllık mukavele imzalamıştı. Jesus her fırsatta Mayıs ayının sonunda kontratının biteceğini tabir etmişti. Fenerbahçe şimdi Jesus ile mukavele konusunda muahede sağlayamasa da gelecek dönemin transfer planlamasını yapmaya başladı.

Sarı-lacivertlilerin gelecek dönem taraftarı ayağa kaldıracak yıldız isimleri de takımına katmak için planlama yaptığı kaydedildi.

GOLCÜ ARAYIŞI

Enner Valencia’nın mukavelesinin sonuna gelinmesi, Joao Pedro’dan beklenen randımanın alınamaması, Serdar Dursun’un Jorge Jesus’un planına uymaması ve elde yalnızca Micy Bathsuayi’nin kalması Fenerbahçe’yi gelecek dönem için golcü arayışına itti. Sarı Lacivertli idare de gelen raporlar doğrultusunda bir liste hazırladı.

SÜRPRİZ İSİM GÜNDEMDE

Spor Toto Harika Lig’de şampiyonluk gayreti veren Fenerbahçe, gelecek dönem için de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Avrupa’dan birçok ismi gündemine alan Sarı-Lacivertliler, aradığı forveti İngiltere’de buldu. Kanarya, Southampton’da forma giyen Paul Onuachu’yu listesine aldı.

DEV GOLCÜ

Takvim’in haberine nazaran Fenerbahçe yetkilileri, 28 yaşındaki Nijeryalı golcünün durumunu yakından takip ediyor. Golcü futbolcu, grubu Southampton’ın Premier Lig’den düşmesi halinde bir alt lig olan Champhionship’te forma giymek istemiyor. 34 maçta 24 puan toplayan Southampton, Premier Lig’de son sırada ve küme düşmesine kesin de gözüyle bakılıyor. Kulübü Southampton ile mukavelesi 30 Haziran 2026 tarihine kadar devam eden 2.01 uzunluğundaki futbolcunun menajeriyle önümüzdeki haftalarda temas kurulacağı öğrenildi.

KİRALAMA FORMÜLÜ

17 milyon euro paha biçilen futbolcu için kiralama formülünün masada olduğu gelen haberler ortasında. Genk’te 22 maçta 17 gol attıktan sonra Southampton’a gelen futbolcu bu dönem 9 maçta oynarken gol üretemedi. Nijeryalı, geçen dönem Genk’te 45 maçta 23 gol 2 asist kaydetti. Onuachu mesleğinde daha evvel Midtjylland forması da giydi.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir