Burak Özçivit’in modacısı Fahriye Evcen

Genel Nis 03, 2023 Yorum Yok

Burak Özçivit, Sinan Engin, Oğulcan Engin ve Mustafa Aksakallı, Nişantaşı’nda bir mağazanın açılışına katıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Özçivit, “Çok şık giyiniyorsunuz. Bir modacıyla mı çalışıyor musunuz?” sorusuna, “Yüzü olduğum marka ile bağlantı halindeyiz. Fahriye (Evcen) de çok yardım ediyor. Meskenden çıkarken kombinimi eşimle birlikte hazırlıyoruz” dedi.

“BANA YAKIŞANI SEÇİYOR”

Özçivit, “Bazı eşler çok yakıştığında bir eşyayı giydirmek istemez, sizin aranızda da oluyor mu bu türlü tatlı kıskançlıklar?” sorusuna, “Olur mu o denli şey! O denli bahsettiğiniz üzere bir durum olmuyor ortamızda, tam aksisi bana yakışanı seçiyor, birbirimize müspet manada takviye veriyoruz” cevabını verdi.

“ÜLKEYİ TANITMAK İÇİN ÖNEMLİ”

Son periyotta sık sık yurt dışına giden Özçivit, şöyle konuştu:

Yine gideceğim. Ülkemizi yurt dışında tanıtmak için elimizden geleni yapıyoruz, bebek de yeni doğdu haliyle tatlı bir yoğunluk var lakin fırsat buldukça gitmeye çalışıyoruz.

“ÇOCUKLAR BİZİ BEKLİYOR”

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, evvelki akşam da Etiler’deydi. İftara geldiklerini söyleyen çift, spor üslubuyla dikkat çekti. Ayaküstü sorulara cevap veren Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, “Birkaç gündür dışardayız, artık konuta gidelim çocukları görelim. Bizi bekliyorlar” diyerek araçlarına yürüdü.

“YAVAŞ YAVAŞ PROJE DEĞERLENDİRMESİ YAPACAĞIM”

Evcen, “Bebeğimiz doğalı iki ay oldu. O yüzden yavaş yavaş proje değerlendirmesi yapacağım. Lakin çocuklarımızın büyüme devri ve onlara tartı verdik. Bana çocuk bakmak kolay geliyor. Katiyetle. İkisi de eşit seviyede yoruyor diyebilirim” diyerek imali bir gülüş attı. Çift, daha sonra otomobillerine binerek oradan ayrıldı.?

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir