Antalyaspor – Beşiktaş maçı Tek Maç, Muhteşem Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da

Genel May 07, 2023 Yorum Yok

 

Geçtiğimiz hafta Fatih Karagümrük’ü Doğukan Sinik’in attığı golle 1-0 yenen Antalyaspor, düşme sınırıyla puan farkını 9’a yükseltti ve son 6 maça girerken biraz olsun nefes aldı. Hafif sakatlıkları bulunan Cemali Sertel ile Güray Vural büsbütün düzgünleşti; TD Nuri Şahin sol bek kararını maç saati verecek. Kalede Helton Leite, stoperde Veysel Sarı, sağ bekte Bünyamin Balcı, orta alanda “Fernando & Fredy” ikilisi formaya en yakın isimler… Atak merkezindeki Haji Wright’ı da bu isimlerin ortasına ekleyebiliriz. Sağ kanat için Doğukan Sinik ve Alassane Ndao, sol kanat için de Sam Larsson ve Houssam Ghacha rekabet hâlinde.

Fenerbahçe’den sonra Galatasaray’ı de yenen Beşiktaş, tepe ile puan farkını (1 maçı fazla) 5’e düşürdü. TD Şenol Güneş’in ülkü 11’inden Omar Colley ve Salih Uçan, Antalya deplasmanında olmayacak. Kevin N’Koudou, Dele Alli, Rachid Ghezzal ve Tayyip Talha Sanuç öteki eksikler… Colley’nin yokluğunda Romain Saiss’in savunma partnerinin Welinton olması bekleniyor. Orta alanda Salih’in yerine büyük ihtimalle Alexandru Maxim’i göreceğiz. Sağ bekte Valentin Rosier, sol açıkta Cenk Tosun, gole en yakın bölgede Vincent Aboubakar olacak.

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

– Antalyaspor’un konutunda oynadığı son 7 maçın 6’sı “2.5 ÜST” bitti. Kelam konusu 6 maçın 5’inde “karşılıklı gol” de izledik.

– Beşiktaş’ın deplasmanda oynadığı son 7 maçın 6’sı “2.5 ALT” bitti. Beşiktaş kelam konusu 6 maçın 4’ünde kalesini gole de kapattı.

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç ve Üstün Oran seçenekleriyle iddaa bülteninde yer alan bu müsabakayı kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih “Beşiktaş kazanır” oldu! %60’lık kesim zorluk düzeyi yüksek maçları kazanıp tepe yarışına ortak olan siyah-beyazlı gruptan Antalya’da da 3 puan bekliyor… %13’lük kesim ise “2.5 ÜST” tercihini kuponlarına eklemiş ve müsabakada en az 3 gol çıkacağını düşünüyor.

MİSLİ.COM YORUMCUSU EFE UYSAL’IN TERCİHİ

Beşiktaş o denli bir ivme yakaladı ki tüm taraftarlar keşke Şenol Güneş ile döneme başlasaydık diyorlar. Toplulukta yüzler gülüyor. İkincilik hatta şampiyonluk hesapları yapılmaya başlanmışken Beşiktaş’ın durmasını beklemiyorum. Antalyaspor Karagümrük galibiyet ile bir oldukça rahatladı. Tahminen gol atar lakin puan alamaz diye düşünüyorum. KG Var ülkü alternatif ancak hoş orandan Beşiktaş oynanır.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir